Blog

Novosti iz svijeta nekretnina

Sarajevo dobilo još jedan stambeni objekat visokokvalitetne gradnje “Podgaj-Tekija”

  • 11-940x475
  • 4-940x475
  • 3-940x475
  • 2-940x475

Glavni grad BiH bogatiji je za još jedan stambeni objekat visokokvalitetne gradnje na području općine Centar. Riječ je o stambeno-poslovnom objektu Podgaj-Tekija koji je nedavno završen. Stanovi su useljivi.

Objekat se nalazi na lokaciji iznad naselja Skenderija, u blizini centra grada, ali je ipak odvojen od glavne saobraćajnice i buke. Do samog centra grada ne treba vam više od pet minuta pješke.

U funkcionalnom smislu objekat je podijeljen na tri neovisne cjeline, garažnu, poslovnu i stambenu, koje su vertikalno povezane stepeništima i liftovima. Sastoji se od 90 stambenih i šest poslovnih jedinica površine od 40 do 105 metara kvadratnih.

Prostorije u stanovima su prostrane, a zahvaljujući poziciji zgrade stanovi su svijetli i imaju lijep pogled na Sarajevo. Stanovi posjeduju i balkone koji su idealni za odmor i ispijanje jutarnje kafe, bez buke saobraćaja i izduvnih gasova.

Svaki od stanova je klimatiziran, te posjeduje posebni brojač za grijanje, električnu energiju i vodu. Prozori su šestokomorni sa troslojnim staklom i imaju ugradbene roletine. Pod je debljine 21 milimetar od masivnog hrasta. Na svakom stanu nalaze se protuprovalna/protupožarna vrata.

Kupci mogu birati između dvosobnih, trosobnih i četverosobnih stanova koji se nalaze na četiri sprata i potkrovlju, tako da svako može naći prikladan dom za sebe i svoju porodicu. Bitno je napomenuti da je za svaki stan osigurano mjesto za parking, a garaže su povezane liftom s ostatkom zgrade. Samim time, budući stanari ovog objekta neće imati problem gdje parkirati svoj automobil u centru grada.

Ukoliko trgate za idealnim domom, bez obzira da li ste sami ili imate porodicu, objekat Podgaj-Tekija je pravo mjesto za vas.

Zainteresovani kupci dobrodošli su da pogledaju i sami se uvjere u kvalitet i poziciju objekta i stanova, a više informacija mogu potražiti na web stranici www.benis.ba.

 

Klix.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *