Dolac Malta , stanovi u novogradnji!

  • sprecanska zgrada
  • 78,57 m2
  • 65,18 m2
  • 45,30 m2
  • 42,78 m2

Prodaja, Stanovi Cijena na upit - Stanovi

Agencija ELITE Nekretnine d.o.o. iz ponude izdvaja stanove u novogradnji na atraktivnoj lokaciji u Novom Sarajevu u naselju Dolac Malta.

Stambeno poslovni objekat Malta je trenutno u izgradnji sa rokom zavrsetka radova i uknjizenja stanova do proljeca. Zgrada je na odlicnoj poziciji u naselju, u neposrednoj blizini je Osnovna skola, obdaniste, Velepekara Klas, trzni Centar, Dom zdravlja te mnogi drugi sadrzaji i javni prevoz.

Stambeno poslovni objekat Malta se sastoji od suterena , prizemlja i 7 etaza. Ima ukupno 35 stambenih jedinica, 2 poslovna prostora i 27 garaznih mjesta.

U suterenu i prizemlju su smjestena garazna mjesta i dva poslovna prostora. Na etazama 1 do 7 su dvosobni i trosobni stanovi, različite kvadrature. Zgrada posjeduje lift koji veže garaze sa stambenim jedinicama.

Dvosobni stanovi su povrsine 42,78 m2 i 45,30 m2 a trosobni stanovi su od 65,18 m2 i 78,57 m2. Svaka stambena jedinica ima maksimalno iskoristen prostor i ima svoj balkon.  Stambene jedinice su visokog kvaliteta i dizajna kako bi se zadovoljili kriteriji mnogih kupaca. Stanovi raspolazu protivprovalnim vratima, podovi su od parketa, unutarnja stolarija drvena, vanjska PVC sestokomorna stolarija, italijanske pločice u kuhinji i kupatilu, kompletna sanitarna oprema, etazno plinsko grijanje sa Vailant plinskim bojlerom, infrastruktura za kablovsku i Internet uslugu, …

 

 

Mapa

Slične nekretnine