Boljakov Potok , parcela sa 2 kuce na prodaju!

Kuće, Prodaja 220,000KM - Kuće
371 7 Sobe 4 Kupatila 1 Garaža
 
 Dodaj u omiljene
Print

Na prodaju zemljiste sa dvije izgradjene kuce u Novom Gradu u naselju Boljakov Potok. Kompletna parcela zauzima 954 m2 ravnog zemljista sa asfaltnim prilazom do parcele. Na zemljistu se nalaze dvije legaliziranje kuce, jedna od 225 m2 i druga od 146 m2 stambenog prostora.

Prva kuca ima 91 m2 u osnovi na parceli od 300 m2, ima prizemlje, sprat i potkrovlje. U prizemlju se nalazi garaza za jedno auto i jednosoban stan sa posebnim ulazom od 40 m2. Na spratu kuce se nalazi veci trosoban stan sa balkonom. A potkrovlje je u ROH BAU fazi. Kuca je u izvornom stanju, ima etazno plinsko grijanje.

Druga manja kuca ima 73 m2 u osnovi na parceli od 503 m2, ima prizemlje i sprat. Oba sprata imaju poseban ulaz i na svakom se nalazi po jedan trosoban stan. Kuca je u izvornom stanju, grijanje na cvrsto gorivo.

Izmedju kuca je i parcela koja je upisana kao dvoriste povrsine 151 m2. Kompletna parcela ogradjena od ostalih parcela. Nalazi se u naseljnoj ulici, udaljena par minuta hoda do novog kruznog toka u Brijescu. Nedaleko je i Osnovna skola, market, autobusko stajaliste…

Postoji mogucnost i pojedinacne kupovine kuca jer su upisane na posebnim parcelama.

 

Mapa

Slične nekretnine